ISO 45001 Fiyatı Nedir?
ISO 45001 belgesi almak istediğinizde Toem Kalite Danışmanlık olarak 2.400 TL + kdv her şey dahil kampanyamızdan yararlanabilirsiniz.
iso 45001 belgesi tek başına 2.400 TL + kdv olmaktadır. Fakat size iki yada üç belge gerekiyorsa daha avantajlı şekilde olan fiyatlarımızdan faydalanabilirsiniz. Örnek vermemiz gerekirse;
iso 45001 belgesi 2.400 TL + kdv iken, iso 9001 ve iso 45001 belgesi aynı anda alındığında 3.500 TL + kdv olur. Yani tam 1.300 tl kazançlı olursunuz. Bunun yanı sıra üçüncü bir belge alınmak istenirse 800 tl gibi bir rakam ile 3 belge sahibi olabilirsiniz. Yani iso 9001, iso 14001 ve iso 45001 belgesi aynı anda alındığında fiyat 4.300 TL + kdv olacaktır. Bu sayede tam 2.900 tl daha uygun fiyata 3 belgeye birden sahip olabilirsiniz.
ISO 45001, Kurum veya kuruluşların, ürün veya hizmet sunumu esnasında iş sağlığı ve güvenliğinin sağlanmasına yönelik olarak iş sağlığı ve güvenliği yönetim sisteminin kurulması ve geliştirilmesi konusunda rehberlik eden ve ISO tarafından hazırlanıp yayınlanan uluslararası bir yönetim standardıdır.
ISO 45001 standardı, ISO (International Organization for Standardization) Uluslararası standardizasyon örgütünün ortak kararlar alarak yayımladığı bir iş sağlığı ve güvenliği yönetim sistemi standardıdır. Bu standart tüm dünyada bulunan bütün akredite belgelendirme kuruluşları tarafından tüm işletmelere uygulanabilen bir yapıdır.
ISO 45001:2018 Standardı; Müşteri tarafından uygulanabilir birincil ve ikincil mevzuat şartlarını karşılayan ürünü yada hizmeti düzenli olarak sağlama yeteneğini göstermeye ihtiyaç duyduğunda ve sistemin sürekliliğinin sağlanması, iyileştirilmesi, müşteri ve uygulanabilir birincil ve ikincil mevzuat şartlarına uygunluğu için gereken prosesler (süreçler) dahil olmak üzere sistemi etkin olarak uygulayarak iş güvenliği risklerini azaltmak amacıyla kullanılmaktadır. Daha detaylı bilgi için diğer sitemize burayı tıklayarak giriş yapabilirsiniz.
Türkak ile Yabancı Akreditasyon Arasındaki Fark Nedir?
Türkiye Akreditasyon kurumu (Türkak) ile Yabancı Akreditasyon kurumları (Jas-Anz, Ukas, Anab, Daks, İas vb.) arasında hiç bir fark yoktur. Dünya genelinde Tüm akreditasyon kurumları eşit seviyede sayılmakta ve aynı özellikleri taşımaktadırlar. Yabancı akreditasyon kurumlarından alınan belgelerde Türkiye akreditasyon kurumundan alınan belge kadar geçerliliğe sahiptir.
Bazı kuruluşlar direk devlet kaynaklı iş yapmaktadırlar. Devlet kurumları ile iş yapan firmalar ihale usulü çalıştıklarından dolayı kurum ihalelerinde Türkak akreditasyonlu belge istenmektedir diye bir ibare bulunmaktadır. Bu sebepten dolayı özellikle devlet kurumlarıyla iş yapan firmaların Türkak belgesi alması zorunlu olmaktadır. Bunun dışında Türkiye'de sayılı büyük kuruluşlar yine devlet destekli iştirakçiler olduğu için çalıştırdığı tedarikçilerine Türkak belgeli sertifika aldırırlar.
Eğer herhangi bir devlet kurumu ile çalışmıyorsanız Yabancı akreditasyonlu belge almak sizin için daha avantajlı olacaktır. Aynı şartlara sahip olan yabancı akreditasyonlu belgeler hem maliyet hemde zaman açısından çok daha hızlı bir şekilde size teslim edilir.